Després d’haver cercat i visionat diversos vídeos a través de la coneguda aplicació «youtube» hem escollit aquest exemple de «storytelling»  – https://www.youtube.com/watch?v=mPX5_MOHjWY – per diferents motius; En primer lloc, considerem que conté totes les característiques necessàries i que a més a més, es van mencionant de forma clara i senzilla, a mesura que avança.

Els elements requerits per realitzar un storytelling de forma correcta són els següents:

Tema: Assumpte o matèria a tractar.
Argument: Conjunt de fets que es narren i a partir dels quals es desenvolupa el text o el guió.
Trama: Disposició interna en que es relacionen o es corresponen les diferents parts d’un assumpte.
Sentit: Mantindre la coherència de principi a fi.

En segon lloc, pensem que és un bon exemple degut a que utilitza colors vistosos i imatges mòbils per captar l’atenció , així com el fet de que, en tot moment, destaca les paraules importants perquè hi hagi una millor comprensió del missatge.
És un video molt visual i ens deix més clar el concepte de «storytelling» que es precisa en aquesta entrada del nostre blog.
L’únic aspecte a millorar de l’exemple escollit és el fet de que no inclou suport auditiu, nosaltres pensem que un storytelling hauría d’integrar el màxim de recursos possibles, per tal d’aconseguir arribar a la majoria de la població; podria ser correcte també utilitzar música per fer-ho encara més atractiu.
Per concloure, esperem que també us agradi i que trobeu el nostre exemple tant escaient com el nostre grup.

Vinyetes del nostre «storytelling» :

vinyetes

«storytelling» elaborat per el nostre grup: